,

Nibe Vento 12kW ilma-vesilämpöpumppu

12090,00 

Huolehdimme mitoituksista ja laitevalinnoista niin, että voit luottaa saavasi parhaan mahdollisen ratkaisun tarpeisiisi. Ilma-vesilämpöpumpuissa otathan yhteyttä niin kartoitamme teille oikean ratkaisun ja laskemme alustavan tarjouksen. Asennus on aina kotitalousvähennettävää työtä.

Nopea ja luotettava palvelu: Lupauksemme on vastata sähköposteihin arkipäivisin 24 tunnin sisällä!

Nibe Vento 12kW ilma-vesilämpöpumppu

Nibe Vento on ilma-vesilämmityksen helposti asennettava ja käytettävä järjestelmä, joka sopii etenkin uudiskotiin, mutta myös korjausrakentamiseen. Järjestelmässä on tehokas invertteriohjattu NIBE F2050 ilmavesilämpöpumppu ilmastoystävällisemmällä kylmäaineella ja NIBE S -sarjan sisäyksikkö VVM S320. Järjestelmä mukautuu automaattisesti kodin energiantarpeeseen ja sitä voi laajentaa viilennyksellä, ilmanvaihdolla ja aurinkosähköllä.

HUOM! NIBE VENTO PLUS tuo energiansäästöä, kun halutaan säilyttää rinnalla öljylämmitys tai vesikiertoinen sähkölämmitys. 

Tee varaus tai ota yhteyttä tuotteesta
NIBE VENTO on ilma-vesilämmityksen helposti asennettava ja käytettävä järjestelmä, joka sopii etenkin uudiskotiin, mutta myös korjausrakentamiseen. Järjestelmässä on tehokas invertteriohjattu NIBE F2050 ilmavesilämpöpumppu ilmastoystävällisemmällä kylmäaineella ja NIBE S -sarjan sisäyksikkö VVM S320. Järjestelmä mukautuu automaattisesti kodin energiantarpeeseen ja sitä voi laajentaa viilennyksellä, ilmanvaihdolla ja aurinkosähköllä. Kaksi teholuokkaa, 6 ja 10 kW.

NIBE S-sarjassa on sisäänrakennettu wifi ja siitä tulee myUplink-palvelun avulla luonnollinen osa internetiin liitettyä kotiasi. Fiksu ohjaus säätää automaattisesti lämmöntuotantoa ulkolämpötilan mukaan ja voi myUplink-palvelun avulla huomioida myös sääennusteen. Fiksujen langattomien lisävarusteiden avulla järjestelmä lisäksi huomioi sisäilman eri arvoja. Voit valvoa ja halutessasi ohjata järjestelmää älypuhelimella tai tabletilla. Sisäyksikkö VVM S320 on 180 cm korkea, 60 cm leveä ja 62 cm syvä.

Integroitu lämminvesivaraaja

Lämpöpumpussa on sisäänrakennettu, eristetty lämminvesivaraaja.

Invertteriohjattu kompressori

Lämpöpumpussa on invertteriohjattu kompressori, jonka lämmöntuotto mukautuu automaattisesti kodin lämmitystarpeeseen ympäri vuoden ja toimii parhaalla hyötysuhteella

myUplink

Internetin ja myUplink:n avulla saat nopeasti reaaliaikaisen yleiskuvan lämpöpumppujärjestelmäsi toiminnasta. Voit sekä valvoa että halutessasi hallita kotisi lämmitystä, käyttöveden lämmitystä, ilmanvaihtoa, viilennystä ja aurinkosähkön tuottoa. Häiriön sattuessa saat ilmoituksen siitä myUplink:iin sekä sähköpostiisi.

HUOM! NIBE VENTO PLUS tuo energiansäästöä, kun halutaan säilyttää rinnalla öljylämmitys tai vesikiertoinen sähkölämmitys. 

Katso asennuksen hintaan kuuluva ja lisätöiden sisältö täältä: https://lammox.fi/lammox-oy-asennushinnasto-ja-toimitusehdot

Shopping Cart
Avaa chat
1
Tervetuloa! Kuinka voin olla avuksi?
Lämmöx.fi
Hei! Kuinka voin olla avuksi?