, ,

Daikin Stylish 30 N ilmalämpöpumppu

1849,00 

Seinälle asennettava ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on kotona aina näkyvällä paikalla. Tiedämme sen vaikuttavan koko huoneen ilmeeseen. Siksi meidän pitää olla luovia ja innovatiivisia.

Lopputulos on Stylish, yhdistelmä ylellistä muotokieltä, edistynyttä teknologiaa ja ylivertaista mukavuutta. Kaarevien kulmien ja solakan rakenteen ansiosta Stylish on elegantti osa sisustustasi.

Tee varaus tai ota yhteyttä tuotteesta

Seinälle asennettava ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on kotona aina näkyvällä paikalla. Tiedämme sen vaikuttavan koko huoneen ilmeeseen. Siksi meidän pitää olla luovia ja innovatiivisia. Lopputulos on Stylish, yhdistelmä ylellistä muotokieltä, edistynyttä teknologiaa ja ylivertaista mukavuutta. Kaarevien kulmien ja solakan rakenteen ansiosta Stylish on elegantti osa sisustustasi.

Palkittua muotoilua

Stylish-ilmalämpöpumppu näyttää hyvältä. Tyylikäs ja älykäs muotoilu sopii sisustukseen ja on palkittu arvostetulla Good Design Awardilla innovatiivisesta ulkoasustaan ja toiminnallisista ominaisuuksistaan. LVI-teollisuus sai samalla uudet mukavuus- ja energiastandardit. Stylish on saanut innovatiivisesta muotoilustaan myös kansainvälisesti tunnetut iF DESIGN AWARD ja Reddot Product Design Award-palkinnot.

Laadukasta tehokkuutta

Erinomainen suunnittelu ja teknologia tarjoaa palkittua asumismukavuutta kaikkiin sisätiloihin.

Huipputeknologiaa

Suunniteltu ja valmistettu alusta loppuun Euroopassa pohjoisen vaativiin oloihin.

Älykästä hallintaa

Hallitse lämmitystä ja jäähdytystä helposti älypuhelimella tai kaukosäätimellä.

Katso perusasennuksen hintaan kuuluva ja lisätöiden sisältö täältä: https://lammox.fi/lammox-oy-asennushinnasto-ja-toimitusehdot

Shopping Cart
Avaa chat
1
Tervetuloa! Kuinka voin olla avuksi?
Lämmöx.fi
Hei! Kuinka voin olla avuksi?