,

NIBE SPLIT PLUS 12 S ILMA-VESI

6390,00 

NIBE Split Plus on öljylämmityksen tai vesikiertoisen sähkölämmityksen rinnalle, kun olemassa olevan lämmityksen avuksi halutaan energiansäästöä. Järjestelmä säästää itsensä nopeasti takaisin.
NIBE Split Plus yhdistää hyväksi todetun NIBEn split-tekniikan korjausrakentamisen tarpeisiin. Järjestelmässä on tehokas NIBE AMS10 ilma-/ vesilämpöpumppu, liitäntäyksikkö Splitbox, sisäyksikkö SMO 40 ja latauspumppu.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 4052 Osastot: ,
Tee varaus tai ota yhteyttä tuotteesta

Monien valmistajien lämpöpumpuissa esiintyy tällä hetkellä toimitusongelmia.Ennen lämpöpumpun tilaamista varmista tuotteen toimitusaika asiakaspalvelustamme puh.050 501 1440 tai myynti@lammox.fi

NIBE SPLIT PLUS tuo energiansäästöä, kun halutaan säilyttää rinnallaöljylämmitys tai vesikiertoinen sähkölämmitys. Lämpöpumppuna on invertterikäyttöinen NIBE AMS20-6, 10-8 tai 10-12, joka kykenee tuottamaan lämpöä jopa –20°C pakkasiin asti. Lämpöpumpun liitetään lämmitykseen Splitbox-yksikön kautta, kylmäaine kiertää sen ja ulkoyksikön välillä. Lämmitystä hallitaan helppokäyttöisellä, värillisellä NIBE S-sarjan ohjauksella, joka saumattomasti liittyy olemassa olevaan lämmitykseen. Ohjauksessa on vakiovarusteena etähallinta myUplink. Etähallinnan kautta voi lämmitysjärjestelmän toimintaa seurata ilmaiseksi etänä. Pienellä lisämaksulla sitä pystyy helposti myös etäohjaamaan niin älypuhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin.

Shopping Cart
Avaa chat
1
Tervetuloa! Kuinka voin olla avuksi?
Lämmöx.fi
Hei! Kuinka voin olla avuksi?